Els estudiants de la UdL volem decidir el futur de la nostra Universitat

gener 2, 2008 at 6:37 pm Deixa un comentari

La Universitat de Lleida està immersa en el procés d’adaptació al nou Espai Europeu d’Ensenyament Superior (EEES), altrament conegut com a Pla Bolonya. La UdL en un termini de dos anys començarà a aplicar a les seues carreres. Aprovant així un seguit de reformes com la creació i unificació de graus, la creació dels postgraus o bé la progressiva major dependència de la nostra universitat del capital privat.

 

Aquesta reforma educativa s’està aplicant a la UdL sense el consentiment de l’estudiantat, que perplex està veient com davant dels seus nassos s’està aplicant una reforma de crucial importància sense que s’hagi tingut en compte la seua veu per res i sense que la Universitat hagi mogut un dit des de que es va iniciar la reforma per informar de manera concreta i clarificadora en què consisteix aquest pla. Encara ara, a les portes de l’aplicació de l’EEES a la Universitat de Lleida, no s’ha fet cap enquesta ni consulta ni s’ha pres cap mesura per tenir en compte què la veu dels estudiants sigui suficientment representada en la consecució d’aquest procès.

 

Per això demanem mes democràcia per part de la Universitat de Lleida, que informi millor, pregunti i tingui en compte el posicionament dels estudiants respecte a prendre decisions que afecten tant directament l’estudiantat com l’aplicació de l’Espai Europeu d’Ensenyament Superior a la universitat lleidatana.

 

En conseqüència li exigim a la universitat que convoqui una consulta popular entre totes les persones, tant estudiants com professors o membres del pas, que integren la universitat on es posi a debat la pregunta de si “S’ha de congelar el Procés de Bolonya i iniciar un procés de debat per al futur de la UdL?” el dia set de març del 2008.

 

També volem denunciar la manca d’informació per part de la UdL sobre l’EEES i la manca de participació dels estudiants en la seua aplicació, com de la incapacitat de decidir que hem tingut fins ara.

 

Volem animar també a tots els estudiants, membres del PAS i professors a reclamar una major participació popular en la presa de decisions i en la consecució d’una consulta popular cara al proper 7 de març sobre el futur de la universitat lleidatana.

 

 

Lleida, 2 de gener del 2008

SEPC – Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans, nucli de la Universitat de Lleida

Entry filed under: Fets.

Finalitzen les jornades informatives sobre Bolonya a la Universitat de Lleida Reunió el proper dimarts 15 de gener a les 12h AL VESTÍBUL DE LA BIBLIOTECA

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS FeedA %d bloguers els agrada això: